Skip to the content

Salon Plan B

Marina er indehaver af salonen og har 15 års erfaring i branchen.

Marina kommer oprindeligt fra Køge og har arbejdet i både Kbh og Århus, inden hun i 2007 flyttede til Sønderborg med sin mand. Hun er en professionel og dygtig klipper, og altid i udvikling. Med et skarpt øje på klædelighed og og en finger på pulsen, er du altid i gode hænder her.

Marina's store passion er opsætninger og makeup, og hvad enten du skal til Dronningens fødselsdag eller fest i baghaven, så bliver du ikke skuffet.

Malene

Malene er perfektionist til fingerspidserne. Hun stiller store krav til kvaliteten af sit arbejde, og har sans for detalje. Malene laver det smukkeste babylights og har blandt andet ry for at klippe en skarp page. - når du kan klippe en perfekt page, kan du klippe alt!

Malene har stor erfaring indenfor opsætninger og laver nogle af byens flotteste.

Mie

Mie kommer fra Sønderborg og har arbejdet tidligere som frisør i Aarhus, samt taget en kosmetolog uddannelse i Kolding. Hun er uddannet Kevin Murphy Session stylist, hvilket gør hende til ekspert i produkterne.

Mie er en passioneret frisør med sans for det naturlige look og laver det mest fantastiske balayage og naturlige farver. Skal du til fest har Mie stor erfaring i smuk make-up og flotte opsætninger.

Fandt du

Hvad du søgte?

Ellers giv os et ring eller en e-mail. Vi er klar på dig...